Seuraa blogia Bloglovinin avulla

Linkkipäivitys

Päivitin blogin linkkilistan, joskin harmillisesti poistettavia linkkejä löytyi nyt enemmän kuin lisättäviä. Uusia sivuja voi toki ehdottaa vaikka kommentilla.

Streetart.fi-sivulle piti ilmestyä yhden naisen voimin tuotettu, laaja katutaiteen tutkimus- ja kuvausprojekti, jossa tutkittaisiin katutaiteen mahdollisuuksia ja siihen suhtautumista. Nyttemmin sivu näyttää poistuneen verkosta ennen tutkimuksen valmistumista. Propagandan tilalle näyttää tulleen toisenlaista kulttuuria, linkkihakuja aiheista milf ja mommy got boobs. Epäilemättä jännittäviä asioita molemmat, mutta ehkeivät ihan tähän blogiin liittyviä kuitenkaan. Ihan pihalla ja Kaupunginkuvia -blogitkin ovat olleet jo kohtuullisen kauan hiljaa, joten mahdollisia päivityksiä odotellaan jatkossa muuta kautta.

Uutta on Flickr-ryhmä Street art from Finland – Katutaidetta Suomesta, johon nimensä mukaisesti Flickr-käyttäjät voivat lisätä kuvia graffiteista ja tarroista ympäri Suomen.

Sanat-blogia pitävä kirjailija Anita Konkka on kuvannut Itä-Helsingin graffiteja, merkintä aiheesta ja muita katutaideaiheisia merkintöjä. Kulttuurinavigaattori-blogissa puolestaan tarkastellaan tàpieksia (tageja) ja niiden suhdetta katatonialaisen abstraktin taiteilijan Antoni Tàpieksen taideteoksiin ja kaupunkiympäristöön, mukavasti hieman tavanomaisesta poikkeavalla näkemyksellä.

Satunnaisotanta

    Comments are closed.