Seuraa blogia Bloglovinin avulla

Töhryfest Helsingissä 16.9.2008

Vapaa Helsinki -ryhmä järjestää Helsingissä Kiasman edustalla Töhryfest-tapahtuman tiistaina 16.9.2008 Stop töhryille -projektin vastatapahtumana. Nollatoleranssi-info -sivujen mukaan tapahtuma alkaa kello 13.00 ja paikalla on DJ:tä, katutaidetta ja musiikkia, esiintyjiksi kerrotaan mm. Asa, Jontti & Shaka, Rauhatäti, Raappana ja Puppa J. Myöhemmin iltapäivällä ja illalla Stop Töhryille -kampanjan kymmenvuotista taivalta juhlistetaan Finlandia-talon ohittavalla kulkueella.

Nollatoleransssi.infon mukaan he aikovat terveisinään kertoa töhryvirkamiehille, että kadut ovat edelleen katutaiteentekijöiden hallinnassa. “Me kampanjoimme kontrollin kiristämistä ja ylikaupallista kaupunkia vastaan, sekä luovuuden ja vapaan kaupunkitilan puolesta. Emme voi hyväksyä väkivaltaa, jota kaupungin alaiset vartijafirmat käyttävät. Uhka ei enää kohdistu vain maalareihin, vaan mihin tahansa riskitekijään”, kerrotaan nettisivuilla.

Nettisivujen mukaan Stop töhryille -projektin väki juhlii samaan aikaan kampanjaansa suljetussa seminaarissa Finlandiatalolla, jonnne töhryfestistä lähtevä kulkuekin suuntautuu. Odotettavissa siis mahdollisesti tapahtumarikas ja uusia kokemuksia tarjoava iltapäivä Helsingin keskustassa.

Lisäys 5.9.2008: Tapahtumalle on oma sivunsa myös Facebookissa.

Samantapaiset merkinnät

Comments are closed.