Seuraa blogia Bloglovinin avulla

Linkkejä

IMG52775. Natsikortti

Tarra Lahdessa syksyllä 2010

Graffitiaiheisia linkkejä viime vuodelta:

  • Hyvän mielen graffitit ovat pehmeitä ja harmittomia – HS.fi – Kaupunki – “Helpoiten neulegraffiteja löytää internetistä. Kuten Viinikanojakin, useat graffitien tekijät ylläpitävät blogia, johon he lisäävät uusimmat tuotoksensa kuvan ja kuvauksen kera. Teosten tallentaminen onkin tarpeen. “Esimerkiksi Myyrmäessä kaikki graffitit häviävät suunnilleen viikossa, mutta Tikkurilassa ne pysyvät vaikka kuinka pitkään.” Salaperäisistä katoamisista huolimatta Viinikanoja pitää graffitien tekemistä ihmisten ilostuttamisena.”

Samantapaiset merkinnät

1 comment to Linkkejä

  • Hei, kesällä 2013 järjestetään Kroatiassa maailmanlaajuienn World Art Games -tapahtuma, jonka ohjelmassa on myös graffit osana katutaidetta. Tarkempia ohjeita ei ole vielä tullut.

    Olen Suomen komitean puheenjohtaja, jos osallistuminen kiinnostaa, ottakaa yhteys, tarvitaan suosituksia tms. lauusntoja jos tulee paljon ehdokkaita (sakkotuomio ei kelpaa suositukseksi mutta voi sen lisätä ansioluetteloon!) Omaa rahoitusta tarvitaan, mutat perillä on ilmainen oleskelu (majoitus ainakin). Luottamuksella.

    paul.tiilila@pp.inet.fi http://www.wagames.org