Seuraa blogia Bloglovinin avulla

Linkkejä

IMG52775. Natsikortti

Tarra Lahdessa syksyllä 2010

Graffitiaiheisia linkkejä viime vuodelta:

  • Hyvän mielen graffitit ovat pehmeitä ja harmittomia – HS.fi – Kaupunki – “Helpoiten neulegraffiteja löytää internetistä. Kuten Viinikanojakin, useat graffitien tekijät ylläpitävät blogia, johon he lisäävät uusimmat tuotoksensa kuvan ja kuvauksen kera. Teosten tallentaminen onkin tarpeen. “Esimerkiksi Myyrmäessä kaikki graffitit häviävät suunnilleen viikossa, mutta Tikkurilassa ne pysyvät vaikka kuinka pitkään.” Salaperäisistä katoamisista huolimatta Viinikanoja pitää graffitien tekemistä ihmisten ilostuttamisena.”

Kiinnostavia blogimerkintöjä toisaalla

Keskeneräinen -blogin kirjoittaja pohtii merkinnässään Stop töhryille -kampanjaa ja katutaidetta mukavan kiihkottomasti ja eri näkökulmista. Kuten kirjoittaja toteaakin, rintamalinjat suhtautumisessa graffiteihin ja tageihin ovat varsin syvällä, eikä vaikkapa nettikeskustelujen lukeminen näistä ole yleensä kovin kiinnostavaa. Pieni esimerkki tällaisesta keskustelusta löytyy aiemmasta merkinnästä.

Sanat-blogin merkinnässä mietitään, pitäisikö skandaalilehtien lööpeillekin järjestää oma stop töhryille -kampanjansa, linkkinä myös kuvia graffiteista eri puolilta Helsinkiä ja Luxemburgista.

Kikka pohtii joulukuulta olevassa merkinnässä Helsingin katutaidetta ja mainitsee Taikissa olevan tekeillä päättötyön aiheesta “Graffitien merkitys Helsingin maisemakuvalle”.

Lähinnä katutaiteeseen ja graffiteihin keskittyvistä blogeista ainakin Kouvola graffiti, Katutaso ja Vapaailmaisu ovat päivitelleet viime viikkoina.

Tarroja Lappeenrannassa

HPIM12952. Lappeenranta

Lisää Lappeenrannan tarroja löytyy Ihan pihalla -blogista.

Lappeenrantalaiseen graffitikulttuuriin taas perehtyy Lprgraffiti -sivusto.

(tämä merkintä on lisätty arkistoon jälkikäteen.)