Seuraa blogia Bloglovinin avulla

Joensuussa katutaidetapahtuma, tutkimusprojekti jatkui sittenkin

Joensuussa pidetään Ilosaarirockin Popkatu-tapahtumaan liittyen myös Rytmipuisto-katutaidetapahtuma.

“Musta rytmimusiikki kohtaa katutaiteen Vapaudenpuiston katveessa: taitelijat maalaavat graffiteja ja Propleema-dj:t Asmo, Kiilo & Thaison vieraineen soittavat hiphoppia, reggaeta ja funkia. Tapahtumassa syntyvät teokset ovat nähtävillä lauantain Rytmiklubilla Teatteriravintolassa”, kertovat Popkadun nettisivut. Tapahtuma järjestetään perjantaina 13.7. klo 11.00-17.00.

Graffitiblogi täyttää peräti kaksi vuotta lauantaina 14.7.2007, ja juhlavaa asiaa juhlistetaan jälleen Ilosaarirockissa. Myös em. katutaidetapahtumaan käydään tutustumassa jos toimitus sinne vain terdellä istumiseltaan ehtii ja kykenee.

Aiemmin mainittu katutaiteen kuvaus- ja tutkimusprojekti eteni sittenkin loppuunsa, vaikka projektin nettisivut eivät tällä hetkellä toimikaan. Päivän Kalevassa projektin tekijä Hanne Haapakoski pohtii katutaiteen ja vandalismin suhdetta. Esillä on myös kuvagalleria Haapakosken projektin tiimoilta ottamistaan katutaidekuvista. Kuviin voi laajemmin tutustua Ylivieskassa järjestetyssä näyttelyssä.