Seuraa blogia Bloglovinin avulla

Töhryjen poistaminen on hyvää bisnestä

Graffitien ja tagien poistaminen seinistä on hyvää bisnestä, kertoi Uutislehti 100 maanantaina. Lehdessä julkaistu juttu kierrätettiin myös Ilta-Sanomien nettisivuille, samaa konsernia kun ovat. Jutussa haastateltu Etelä-Suomen Pesuexperttien työntekijä kertoo, että Helsingin nollatoleranssin ansiosta jokaiselle päivälle löytyy vähintään yksi puhdistuskeikka, josta tilaaja maksaa keskimäärin parikymmentä euroa.

Kuulostaa varsin edulliselta, usein pientenkin töhryjen putsaamisen on kerrottu maksavan vähintään sata euroa, ja tunti tavanomaista siivoustyötäkin kustantaa tilaajalle usein kolmisenkymmentä euroa. Toki toisinaan töhryt ovat niin hankalasti puhdistettavia, että työhön kuluu useampi päivä ja kaupungilta tai muulta työn tilaajalta päästään laskuttamaan reippaasti enemmän.

Uutislehti 100:n juttu näyttää saaneen alkunsa lukijan kännykkäkuvasta, joku on sattunut lähettämään lehteen epäselvän kännykkäkamerakuvan juuri Etelä-Suomen Pesuexperttien autosta. Lehti maksoi kuvan lähettäjälle 100 euroa ja lisäksi haastatteli uutiseen yrityksen työntekijää. Tässäpä hyvä markkinointivinkki mille tahansa yritykselle: ota kuva yrityksesi työntekijästä tai vaikka autosta ja lähetä se Uutislehti 100:lle, niin lehti maksaa kuvasta ja tekee yrityksestänne uutiselta näyttävän mainoksen ihan ilmaiseksi.

Kotisivuillaan Etelä-Suomen Pesuexpertit muuten kertoo olevansa vuonna 1998 perustettu yritys, joka tarjoaa korkeapainepesupalveluja 20 vuoden kokemuksella.